top of page

Priser

 

Samtliga priser är i svenska kronor (SEK) och inkluderar gällande moms. Priserna inkluderar inte expeditions-, betalnings- och leveransavgifter. Priserna som anges vid kundens beställningstidpunkt gäller genom hela köp-processen.


Leverans och Frakt

Vi skickar bara inom Sverige och fraktfritt gräns är 200 sek. Fraktkostnad på 40 sek tillkommer annars. 

Normalt sätt skickas din beställning inom 24h från det att vi mottagit ordern.
Vi skickar alla paket med Postnord eller Schenker. Du får en avisering via mail eller sms som hänvisar till närmsta utlämningsställe, där ditt paket finns att hämta. Om du inte hämtar ut din vara hos utlämningsstället i tid kommer en debiteringskostnad, för frakten tillbaka till oss, att faktureras dig.

Retur

Du har rätt att returnera din vara inom 30 dagar, förutsatt att varan är obrukad. Skicka ett mail till info@inekogruppen.se med ordernummer och vilken/vilka varor du vill returnera. Vi står för kostnaden för returen. Vad noggrann med att skriva i din adress för returen. 

 

Betalningssätt

 

Vi erbjuder faktura-, kort- och bankbetalning. Inga extra avgifter tillkommer för något av dessa val. Välj ditt betalningssätt vid kassan.

Om du väljer kort- eller bankbetalning (Wix) så kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Om du väljer faktura, kommer du att få en pappersfaktura skickad till dig separat. Kredittid är 15 dagar efter utförandet. Ingen extra avgift för detta tillkommer.

 

Reklamation


Vi garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till kund. Skulle varan trots detta ändå vara trasig eller felaktig när den anländer till kund, åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet genom att lämna en ny vara. Kund som önskar göra gällande fel i beställd vara skall så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss.

 

Personuppgifter

Vi ansvarar för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss, enligt GDPR. Uppgifterna används för att kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Vi använder endast uppgifterna inom bolaget och lämnar ej uppgifter till tredje part.

Kontakta oss om du har fler frågor.

bottom of page